fbpx
  • Languages:
Jak dojechać?

WiR Bis Słupczyński Jacek

  • Home
  • WiR Bis Słupczyński Jacek
30 lis

WiR Bis Słupczyński Jacek

Hurtownia mięsa i wędlin WiR Bis funkcjonuje na Praskiej Giełdzie Spożywczej od 15 lat. W pierwszym okresie swojej działalności istniała w formule znanej wtedy firmy WiR z Łopuszna, która później zmieniła właściciela na zagranicznego.

WiR Bis dysponuje obecnie powierzchnią hali 100 m2, na której oferuje mięso wieprzowe i wołowe oraz wędliny wieprzowe i drobiowe. Wśród około 150 indeksów produktów przeważają wyroby regionalne wytwarzane w niedużych zakładach produkcyjnych.

Klientami hurtowni są właściciele sklepów, barów, restauracji oraz szkoły i przedszkola. Do miejsc sprzedaży detalicznej obsługiwanych przez hurtownię WiR Bis należą sklepy tradycyjne w formule indywidualnej oraz zrzeszone w lokalnych polskich sieciach.

Klienci hurtowni mięsa i wędlin WiR Bis pochodzą ze stolicy oraz z miejscowości podwarszawskich. W Warszawie są m.in. na Woli, Bemowie i Ochocie, natomiast w rejonie podstołecznym przykładowo w Pruszkowie i okolicach, w Halinowie, Wiązownej i Długiej Kościelnej.

Dystrybucja produktów hurtowni w blisko 70 proc. odbywa się do drzwi klienta, gdzie towar dostarczany jest dwoma pojazdami z agregatami chłodniczymi.

Oferowane przez WiR Bis produkty pochodzą z różnych miejsc w Polsce – w szczególności zaś ze świętokrzyskiego, spod Krakowa, z Podlasia i Podkarpacia.

Hurtownia mięsa i wędlin WiR Bis handluje na Praskiej Giełdzie Spożywczej od wtorku do soboty w godzinach – od 4:00 do 12:00.

Dokładną lokalizacje Hurtowni można zobaczyć Tutaj

Chętnie poznamy Twoją opinię. Tutaj

Aktualne notowania cenTutaj

Polityka prywatności

Copyright © Praska Giełda Spożywcza 2016. Wszelkie prawa zastrzeżone. Kropka Pod i