fbpx
  • Languages:
Jak dojechać?

Aktualności

Czytaj więcej

Był człowiekiem o niespożytej energii i pasji do działania – otwartym na relacje z innymi ludźmi. Z determinacją budował autentyczne więzi między naszą firmą a środowiskiem społecznym i gospodarczym, angażując do współpracy i pozyskując dla naszej misji sympatię wielu osób i środowisk. Z wielką pasją oddawał się też działalności społecznej. Był inicjatorem niezliczonych przedsięwzięć służących […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

60 kilometrów 260 metrów – taki dystans jest obecnie nowym rekordem Polski w 24-godzinnym pchaniu samochodu przez jednego człowieka. Ustanowienie tego rekordu miało miejsce na Praskiej Giełdzie Spożywczej, a dokonał tego znany wszechstronny wyczynowiec Wojciech „Sobieraj” Sobierajski. Wydarzenie to odbywało się podczas przerwy sanitarnej:  od godz. 13:00 w sobotę 7 listopada – do godz. 13:00 […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

Praska Giełda Spożywcza przystąpiła do intensywnej modernizacji swojej zabudowy handlowej i magazynowej. Powstają nowe hale, a część dotychczasowych będzie rozbudowana bądź adaptowana pod kątem potrzeb obecnych i nowych najemców. Już w roku ubiegłym na Praskiej Giełdzie Spożywczej powstała hala o powierzchni ponad 2 tys. m2, która stanowi pierwszy etap budowy nowoczesnego centrum logistycznego – odpowiadającego […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

Centrum Drobiowe Reg-Drób obchodziło 15.02.2020 roku jubileusz dwudziestopięciolecia działalności na Praskiej Giełdzie Spożywczej. Firma należy do najbardziej znaczących i najdłużej działających na naszym lokalnym rynku hurtowym w Ząbkach. Przez okres ćwierćwiecza hurtownia pozyskała solidnych, sprawdzonych dostawców oraz zdobyła licznych i wiernych klientów. Założycielką i szefową firmy Reg-Drób jest Regina Strąk a aktualnymi właścicielami są Michał […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

Okres wiosenny to czas intensywnej sprzedaży młodych warzyw spod osłon, nazywanych potocznie nowalijkami. Te produkty są uprawiane w warunkach daleko odbiegających od naturalnych – mimo to są powszechnie poszukiwane przez klientów. Zachętą do ich kupna jest atrakcyjny wygląd, dający iluzję naturalnej świeżości i dużej porcji witamin. Polskie nowalijki mają wśród klientów korzystniejszą opinię od zagranicznych, […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

Najważniejsze decyzje Wprowadzenie limitu osób przebywających w sklepie – do 3 osób na 1 kasę. Na targowiskach – 3 klientów na 1 punkt handlowy. W placówkach pocztowych – 2 osoby na 1 okienko. W godzinach od 10:00 do 12:00 sklepy i punkty usługowe będą mogły przyjmować i obsługiwać jedynie osoby powyżej 65. roku życia (w […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

W celu minimalizacji rozprzestrzeniania się wirusa SARS-CoV-2 wszyscy najemcy powierzchni handlowych i użytkownicy Giełdy zobowiązani są do przestrzegania następujących zasad postępowania: Zachować bezpieczną odległość min 1,5 metra od innych osób. Unikać skupisk ludzi i ograniczać kontakty z innymi osobami. Myć często i starannie ręce mydłem z wodą lub ich dezynfekcję środkiem na bazie alkoholu min. 60%, w szczególności: […]

Czytaj więcej
Czytaj więcej

W odpowiedzi na liczne zapytania informujemy że Praska Giełda Spożywcza pracuje bez zmian, zgodnie z regulaminowymi godzinami otwarcia dla wszystkich klientów. Mając na uwadze kryzys epidemiologiczny monitorujemy na bieżąco sytuację w kraju i w przypadku pojawienia się nowych okoliczności zostaniecie Państwo natychmiastowo poinformowani za pośrednictwem naszej strony internetowej oraz na naszym FB.

Czytaj więcej
Czytaj więcej

Centrum Drobiowe Reg Drób obchodzi w tym roku jubileusz dwudziestopięciolecia działalności na Praskiej Giełdzie Spożywczej. Firma należy do wąskiego grona najbardziej znaczących i najdłużej działających na Praskiej Giełdzie hurtowni. Prowadzi sprzedaż wysokiej jakości mięsa kurczaka, indyka, kaczki, gęsi i perliczki, a także mięsa wieprzowego i wołowego. Hasło firmy głosi: Bogaty wybór! Zawsze świeże! Dobre ceny! […]

Czytaj więcej

Polityka prywatności

Copyright © Praska Giełda Spożywcza 2016. Wszelkie prawa zastrzeżone. Kropka Pod i